Also visit

C-GROEP INTRO: Samen (s)maken we het verschil

Groeien en vernieuwen om aan al uw wensen te voldoen. Dat is de strategie waar C-GROEP in Hasselt al jaren keihard aan werkt.
Voor elke gelegenheid bieden wij u een kwalitatief totaalconcept op maat, en dat op verschillende locaties.
Een hartelijk ontbijt, een intiem diner voor twee, een bedrijfslunch of familiefeest, een overnachting in een penthouse... C-GROEP neemt uw wensen ter harte.
Ontdek onze acht food concepten:

ATELIER V: Uw event, Onze zorg

ATERLIER V

Uw event wordt wat het verdient: een geslaagd totaalconcept met een feilloze organisatie waar iedereen nog over napraat. Op één van onze locaties of bij u aan huis.
www.atelierv.be

CORDA.BAR: Where business meets pleasure

CORDA.BAR

De gezellige bistro op de hightech campus waar mensen mekaar ontmoeten en inspireren, samen eten en drinken, vergaderen, vieren en genieten. Where business meets pleasure.
(Corda Campus, Hasselt)
www.cordabar.be

CORDA.LATTE: Sterke Starter

CORDA.LATTE

De creatieve omgeving om uw dag sterk te starten. Online bestellen en ter plaatse leveren zijn onze creatieve partners van dienst.
(Corda Campus, Hasselt)
www.cordalatte.be

CORDA.CUISINE: Verser dan vers

CORDA.CUISINE

Het zelfbedieningsrestaurant waar een culinaire wandeling tegelijk ontspannend en inspirerend is. Uw dagelijkse lunch: puur en eerlijk, verser dan vers.
(Corda Campus, Hasselt) www.cordacuisine.be

BAR BOUFFE

BAR BOUFFE

In de ziekenhuizen van Jessa Hasselt en ZOL Genk bevinden zich de gezellige brasserieën van Bar Bouffe. Patiënten, bezoekers en personeelsleden kunnen genieten van een snelle hap of heerlijk tafelen. We besteden dan ook de grootste zorg om u zo'n aangenaam mogelijke beleving te serveren in een gezellige en warme omgeving.
www.barbouffe.be

CRUDO: The Italian Way

CRUDO

Het pure, authentieke karakter van de Italiaanse keuken. The Italian Way, waar het goed om leven is.
(Trichterheideweg, Hasselt) www.restocrudo.be

HASSOTEL (met Etage en De Club): Genieten in stijl

HASSOTEL

Het stukje Hasselt waar luxueuze kamers, eigentijdse gastronomie en genieten in stijl de norm zijn.
(Sint-Jozefsstraat 10, Hasselt)
www.hassotel.be

C.BAR: Gezellig naborrelen

C.BAR

De bekende bar in het centrum van Hasselt waar inspanning omgezet wordt in ontspanning. Gezellig naborrelen op het succes van de dag.
(Leopoldplein 8, Hasselt)
www.c-bar.be

ÉTAGE, Hassotel niveau +1

ÉTAGE

Van op uw privé terras kan u samen met uw gasten genieten van het uitzicht over de stad. De ideale locatie voor een BBQ, een afterworkdrink, een huwelijk of een B2B-drink. De chefs van het Hassotel zorgen voor de juiste ondersteuning: overheerlijke hapjes, een stevig stuk vlees op de BBQ of een verfijnd buffet, aan u de keuze.
www.hassotel.be

DE CLUB, Hassotel niveau -1

DE CLUB

Deze eventruimte, voorzien van een toog & de nodige technische voorzieningen (DJ booth, lichtsinstallatie) maakt dat uw eigen party een succes wordt. Denk aan personeelsfeesten, een verjaardagsdrink, een dansfeest. Ook hier kan de keuken van het Hassotel uw gasten verwennen met aansluitende catering.
www.hassotel.be